Vragen?

03 48 49 99 69

Drogisterij & schoonheidssalon
Teleway behandelingen
Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek is dé zaak voor het harsen van uw gezicht, oksels of uw onderlichaam als u in Woerden of omgeving woont. Onze gediplomeerde specialisten zullen u ontharen en uw huid verzorgen, zodat u met een langdurig glad en zacht lichaam onze fijne salon verlaat.

Laat uw lichaam harsen door onze professionele medewerkers

Harsen is een van de manieren om uw lichaam tijdelijk te ontharen. Door uw lichaam te laten harsen in onze schoonheidssalon, blijft uw haar drie tot acht weken weg en groeit uw haar terug met een zachte (haar)punt. Dit maakt harsen een fijne optie ten opzichte van scheren. Wanneer u scheert, zal het haar sneller teruggroeien, waarbij u last kunt krijgen van harde stoppels en scheerirritaties. Gelukkig koopt u in onze drogisterij producten om uw huid weer tot rust te laten komen. U kunt bij ons terecht voor het harsen van diverse lichaamsdelen als uw benen, maar ook uw bikinilijn, oksels of gezicht. Het is ook mogelijk om uw wenkbrauwen te laten epileren.

gezichtsbehandeling klein

Maak een afspraak voor ontharing

Het is bij onze salon mogelijk om in losse behandelingen verschillende lichaamsdelen te laten harsen. De prijzen voor deze behandelingen vindt u online, zodat u voorafgaand aan de afspraak al weet waar u aan toe bent. Wilt u een afspraak met onze specialist maken? Bel ons dan op of vul ons contactformulier in.