Vragen?

03 48 49 99 69

Schoonheidssalon te Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

In onze fijne schoonheidssalon in Woerden krijgt u niet alleen een mooie huid, onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten hebben ook alle aandacht voor u. U bent bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek van harte welkom en wij bieden een ruim aanbod aan behandelingen aan: van nagels lakken en make-up tot epileren en harsen. Sinds 2002 is ons familiebedrijf druk in de weer om u als klant gezond te maken en te houden, zowel van binnen als van buiten. Door de persoonlijke en kwalitatief hoogstaande service van onze schoonheidsspecialiste komt u zeker vaker terug bij onze schoonheidssalon in Woerden!

Plan een afspraak bij een van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten in

Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon voor een fijne behandeling door een ervaren schoonheidsspecialiste? Bekijk dan onze prijzen online en plan een afspraak in met een van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Het is ook mogelijk om een vraag te stellen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast bent u altijd van harte welkom in onze grote winkel om al onze fantastische producten te ontdekken.

gezichtsbehandeling klein

Dé schoonheidssalon met gerichte behandelingen

Bij de schoonheidsspecialiste in onze schoonheidssalon bent u in goede handen. We gebruiken natuurlijke huidverzorging tijdens uw gezichtsbehandeling en met ons teleway-apparaat verwijderen we eventuele oneffenheden. Zo brengen en houden we uw huid in topconditie. Heeft u last van een specifiek huidprobleem of wilt u uzelf laten harsen? Ook dan laten onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten uw huid weer stralen. Bij onze schoonheidsspecialiste kunt u ook terecht voor mooie make-up of voor een fijne pedicure. Wilt u de mooie make-uplook thuis zelf namaken? Neem dan ook eens een kijkje in onze winkel om make-up van PUPA. Ook vindt u in onze drogisterij een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten en vitamines. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten adviseren u uitgebreid en nemen alle tijd voor u, zodat u stralend door het leven kan gaan. Zo stellen we desgewenst een pakket voor u samen met alle producten die u nodig heeft voor een mooie huid en een gezond lichaam