Vragen?

03 48 49 99 69

Producten van New Care kopen in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Vele soorten voedingssupplementen van New Care kunt u kopen in Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek in Woerden. In ons assortiment hebben wij supplementen uit de diverse segmenten die dit merk u aanbiedt. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag met het kiezen van de producten die het beste bij u en uw lichaam passen.

Supplementen van New Care kopen als aanvulling op uw voeding

Als u voedingssupplementen van New Care gaat kopen in onze drogisterij, heeft u de keuze uit vijf verschillende segmenten:

  • Vitaminen
  • Mineralen
  • Kruiden
  • Speciaal
  • Fyto

Voor ieder gezondheidsdoel, hebben wij een product uit de vijfdeling van New Care of de collectie van Golden Naturals dat voor u geschikt is. Ook de producten van Alka Vitae helpen u met het werken aan een goede gezondheid. Geef dus zeker aan bij onze specialisten wat u met de supplementen van deze merken wilt bereiken, zodat we u passend advies kunnen geven.

gezichtsbehandeling klein

Koop uw supplementen in onze winkel

Voor het kopen van voedingssupplementen van New Care of een van onze andere merken kunt u zonder afspraak terecht in onze winkel. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om u te adviseren. Dit doen ze ook als u ons met vragen belt op 0348-499969. U vindt in onze zaak bovendien een salon waar we schoonheidsbehandelingen als een pedicure aanbieden. Hiervoor dient u een afspraak te maken.