Vragen?

03 48 49 99 69

Bruidsmake-up in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon
Teleway behandelingen
Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Voor de mooiste bruidsmake-up gaat u naar onze schoonheidssalon in Woerden. Bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek hebben wij een visagiste in dienst die u voorziet van mooie make-up voor deze maar ook andere bijzondere dagen in uw leven. U koopt bovendien make-up in onze winkel als u uzelf thuis wilt opmaken.

Bruidsmake-up laten doen door een echte professional

Voor uw bruidsmake-up gaat u natuurlijk het liefst naar een professionele visagiste die de tijd neemt om u zo mooi mogelijk op te maken voor uw trouwdag. Wij begrijpen dat u graag wilt dat uw make-up op deze bijzondere dag perfect is, en daarom is het bij ons mogelijk om voorafgaand aan uw grote dag één keer langs te komen voor proefmake-up. U hoeft hier niet extra voor te betalen; het zit inbegrepen in de prijs voor bruidsmake-up. Wij maken u op met producten van goede merken als John van G, zodat we zeker weten dat we kwaliteit leveren.

gezichtsbehandeling klein

Maak een afspraak voor uw trouwda

Een afspraak voor het laten doen van uw bruidsmake-up wilt u natuurlijk op tijd vastleggen, zodat u zeker weet dat onze specialist tijd voor u heeft. Bel ons daarom op 0348-499969 om uw afspraak voor uw trouwdag te maken, maar ook voor de proefmake-up. De proefafspraak zal plaatsvinden in de salon in onze drogisterij, waar we al onze producten kunnen laten zien.