Vragen?

03 48 49 99 69

Visagiste in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Bent u op zoek naar een visagiste in Woerden en wilt u er iedere dag stralend uitzien? Dan bent u van harte welkom bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek. Het is ons doel om u er stralend uit te laten zien. Dit doen we niet alleen door middel van fijne behandelingen en de mooiste make-up, want onze visagiste legt u tevens uit hoe u de make-up zelf aanbrengt. Zo ziet u er elke dag fris en stralend uit!

Elke dag een mooie make-uplook dankzij onze visagiste

In onze schoonheidssalon zorgt onze visagiste er niet alleen voor dat uw huid er prachtig uitziet, het is natuurlijk ook belangrijk dat uw huid gezond blijft. Daarom bieden we natuurlijke huidverzorging. Wanneer u uw huid dagelijks goed verzorgt, behoudt u een frisse, gezonde uitstraling. Bij onze drogisterij, vlak bij de salon, vindt u een breed assortiment aan kwalitatieve producten. Zo koopt u bij ons onder meer make-up van John G en stellen wij desgewenst een persoonlijk pakket voor u samen met alle verzorgingsproducten die bij uw behoeften passen. Er geweldig uitzien was nog nooit zo eenvoudig!

Onze gegevens

Schoonheidssalon van den Broek

ingang Drogisterij van den Broek

Molenvlietbrink 8

3448 HM Woerden

0348-499969

gezichtsbehandeling klein

Plan snel een afspraak in bij onze salon

Wilt u een behandeling boeken bij onze salon? Of wilt u zich op laten maken door onze visagiste met make-up van kwalitatieve merken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0348-499969. Ook bent u tijdens openingstijden van harte welkom in onze winkel om onze homeopathische producten te bekijken.