Vragen?

03 48 49 99 69

Voor een geboorte, een cadeau kopen in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Bent u voor de geboorte van een kind op zoek naar een origineel cadeau in Woerden? Bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek vindt u een uitgebreid assortiment aan leuke kraamcadeaus. Daarnaast verkopen we in onze winkel alles voor persoonlijke verzorging en de mooiste make-up. Zo vindt u in één keer alles wat u zoekt!

Voor de geboorte van een kind een origineel cadeau kopen

Het is altijd leuk om cadeautjes te geven! Of het nu gaat om een verjaardag, een babyshower of een cadeau voor een geboorte; in onze drogisterij vindt u het perfecte cadeau voor de kleine. Een origineel cadeau valt altijd goed in de smaak en hoe leuk is het om bij een lokale winkel iets speciaals te kopen? Onze medewerkers adviseren u graag als u hulp nodig heeft bij het uitkiezen van een geschikt cadeau. In onze winkel vindt u ook alles voor uw gezondheid, zoals Alka Vitae-producten. Ook beschikken we over een schoonheidssalon waar u diverse behandelingen kunt boeken. Zo wordt het kopen van een cadeau een écht uitstapje!

behandeling

Onze gegevens

Drogisterij en Schoonheidssalon van den Broek

Molenvlietbrink 8

3448 HM Woerden

0348-499969

gezichtsbehandeling klein

Vind het perfecte cadeau 

Wanneer u snel een cadeau nodig heeft voor een geboorte, bent u van harte welkom in onze winkel. Ook voor verzorgingsproducten kunt u bij ons terecht. In ons assortiment vindt u producten van Weleda en cosmetica van diverse merken. Voor meer informatie over onze merken en producten belt u naar 0348-499969 of bezoekt u onze winkel.