Vragen?

03 48 49 99 69

Van Weleda producten kopen in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Weleda biedt al meer dan 100 jaar natuurlijke producten en bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek in Woerden vindt u verschillende verzorgingsproducten van dit merk. Denk hierbij aan fijne huidverzorgingsproducten zoals dagcrème en bodylotion. Kom bij ons langs voor een uitgebreid assortiment aan make-up, verzorgingsproducten en andere handige items.

Van het merk Weleda natuurlijke producten voor uw huid kopen

Het merk Weleda draagt al jarenlang hetzelfde gedachtengoed uit: puur natuur. In de producten van Weleda zitten dan ook enkel natuurlijke ingredi├źnten en de medewerkers van onze drogisterij adviseren u graag over de producten. Dit merk kiest voor duurzame en voornamelijk biologische teelt en steunt projecten voor biodiversiteit en natuurbehoud. Zo ziet u er niet alleen stralend uit, maar ondersteunt u ook nog eens de natuur! U vindt bij ons niet alleen producten van Weleda, maar ook gezichtsverzorging van Louis Widmer. We luisteren graag naar uw behoeften en vertellen u welke producten van welke merken daar het beste bij passen.

producten

Onze gegevens

Schoonheidssalon van den Broek

ingang Drogisterij van den Broek

Molenvlietbrink 8

2448 HM Woerden

0348-499969

Winkel van den broek buitenaanzicht

Ontdek de producten van dit geweldige merk

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Weleda die we bij onze winkel in Woerden verkopen?

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Weleda die we in onze homeopathische winkel verkopen? U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan diverse producten; van verzorgingsproducten tot het perfecte cadeau voor een geboorte. Ook hebben wij een schoonheidssalon waar wij diverse behandelingen aanbieden. Breng ons snel een bezoek of neem contact met ons op door te bellen naar 0348-499969.