Vragen?

03 48 49 99 69

Homeopathie in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Als u geïnteresseerd bent in homeopathie, bent u van harte welkom bij onze salon en onze homeopathische winkel in Woerden. Bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek staat u als klant centraal en bieden we fijne behandelingen en natuurlijke verzorgingsproducten aan. Geniet van een heerlijke behandeling in onze salon of koop de beste producten bij onze winkel!

 Het beste uit uzelf halen met homeopathie en schoonheidsbehandelingen

Bij homeopathie maken we gebruik van het zelfgenezend vermogen. Zo vindt u in onze drogisterij vele producten waarmee u uw gezondheid op een natuurlijke wijze kunt verbeteren. Wij bieden u in onze homeopathische winkel en tijdens onze behandelingen maatwerk en persoonlijke aandacht. We luisteren daarbij goed naar uw behoeften en wensen en gaan met u op zoek naar het juiste product dat bij u past. Naast voor homeopathie kunt u bij ons ook terecht voor onder meer: 

behandeling

Bezoek onze winkel of maak een afspraak bij onze salon

Als u benieuwd naar homeopathie, onze behandelingen en de prijzen hiervan, is het zeker de moeite waard om onze homeopathische winkel te bezoeken. We adviseren u graag over de verschillende toepassingen van onze producten en doen er alles aan om u te laten stralen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer energie? Dan zijn onze Vitalize-vitaminen zeker het proberen waard! Neem snel contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak door te bellen naar 0348-499969.

Onze gegevens

Schoonheidssalon van den Broek

ingang Drogisterij van den Broek

Molenvlietbrink 8

3448 HM Woerden

0348-499969