Vragen?

03 48 49 99 69

Vitalize-vitaminen kopen in Woerden

litteken-loos, oneffenheden verwijderen in enkele minuten

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Als u wel wat extra ondersteuning kunt gebruiken, zijn Vitalize-vitaminen ideaal voor u en wij verkopen deze bij onze winkel in Woerden. Bij ons vindt u alles voor uiterlijke verzorging én gezondheid. Zo straalt u zowel van binnen als van buiten. Kom snel langs en ontdek het veelzijdige assortiment in onze winkel!

Uw gezondheid een boost geven met Vitalize-vitaminen

De Vitalize-vitaminen die wij in onze drogisterij verkopen, worden met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan strenge standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Dit zijn de voordelen van deze supplementen:

  • Zorgvuldig samengesteld
  • Ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten
  • Geselecteerde en gecontroleerde ingredi├źnten
  • Productie volgens strenge standaarden en Europese richtlijnen

Het is ons doel om u te voorzien van de producten die u nodig heeft, of het nu gaat om natuurlijke huidverzorging voor een stralende huid of om Vitalize-vitaminen voor uw gezondheid. Ook voor probiotica en andere supplementen van merken als Golden Naturals kunt u bij ons terecht. Vraag onze medewerkers gerust om advies wanneer u onze winkel bezoekt!

producten

Onze gegevens

Schoonheidssalon van den Broek

ingang Drogisterij van den Broek

Molenvlietbrink 8

2448 HM Woerden

0348-499969

winkel vdb vooraanzicht

Laat u adviseren over onze producten

Wilt u meer weten over de Vitalize-vitaminen die wij verkopen? Of bent u op zoek naar andere hoogwaardige producten, zoals lichaamsverzorgingsproducten van Janzen? Loop dan binnenkort eens binnen bij onze winkel en schoonheidssalon of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 0348-499969 of vul ons contactformulier in.