Vragen?

03 48 49 99 69

Huidverzorging in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek kunt u terecht voor behandelingen op het gebied van huidverzorging in Woerden. In onze sfeervolle salon komt u volledig tot rust en ondergaat u rustgevende, doeltreffende behandelingen voor een stralende huid. Daarnaast hebben we ook een winkel bij de salon, waar u kwalitatieve huidproducten vindt die aansluiten op de behoeften van uw huid. We adviseren u graag over welke producten het beste bij uw huid passen, zodat u volledig tevreden de deur uitloopt!

Natuurlijke huidverzorging kopen na uw behandeling

Bij ons kunt u terecht voor professionele behandelingen die de conditie van uw huid aanzienlijk verbeteren. Wilt u het resultaat van de behandeling behouden? Bezoek dan na uw behandeling onze drogisterij om natuurlijke huidverzorging te kopen. U koopt bij ons producten van fijne merken, zoals gezichtsverzorging van Louis Widmer. U kunt in onze salon kiezen voor andere behandelingen, zoals een ontspannende pedicure en teleway-behandelingen. Met een teleway-behandeling verwijderen we oneffenheden in enkele minuten zonder littekens achter te laten. Wij zijn dé ideale partner als u er stralend uit wilt zien!

Verwen uw huid met onze producten

Wilt u genieten van fijne huidverzorging bij onze salon? Of bent u op zoek naar bijvoorbeeld lichaamsverzorging van Janzen? Hoe u de conditie van uw huid ook wilt verbeteren, wij helpen u er graag bij. Neem snel contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0348-499969 of door ons contactformulier in te vullen.

eigenaars

Onze gegevens

Schoonheidssalon van den Broek

ingang Drogisterij van den Broek

Molenvlietbrink 8

3448 HM Woerden

0348-499969