Vragen?

03 48 49 99 69

Lichaamsverzorgingsproducten van Janzen kopen in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Als u op zoek bent naar het merk Janzen om fijne lichaamsverzorgingsproducten of fantastische geurstokjes te kopen, bent u van harte welkom bij onze winkel in Woerden. Bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek beschikken we over een ruim aanbod. Wat voor huidtype u ook heeft en waar u ook naar op zoek bent; wij adviseren u graag over ons aanbod.

Van het merk Janzen home & living lichaamsverzorgingsproducten kopen

Het merk Janzen is ontstaan in Zuid-Frankrijk met de intentie om niet-alledaagse rijkdom juist wél alledaags te maken. De lichaamsverzorgingsproducten van Janzen die u in onze drogisterij koopt, zijn gemaakt van bijzondere ingrediënten. Wanneer u de producten gebruikt, beleeft u de geuren en kleuren van Grasse, in Zuid-Frankrijk. De crèmes laten u verhalen van over de hele wereld beleven en staan voor vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek. Bij ons vindt u niet alleen fijne producten van dit merk, maar we bieden ook make-up van PUPA en andere geweldige merken. Wilt u uzelf eens in de watten leggen? Dan bent u ook van harte welkom bij onze schoonheidssalon, waar we schoonheidsbehandelingen uitvoeren.

schoonheid product

Onze gegevens

Drogisterij & Schoonheidssalon               van den Broek

Molenvlietbrink 8

3448 HM Woerden

0348-499969

producten

Ontdek al onze producten

Bent u benieuwd naar de lichaamsverzorgingsproducten van Janzen en de home & living van Sen&Zo, een Nederlands merk uit Hoevelaken? Alle producten zijn op basis van vijf krachtige geuren uit de natuur die zorgen voor een heerlijke geurbeleving. Of wilt u bijvoorbeeld een manicure bij ons boeken? Bezoek dan snel onze winkel of maak een afspraak bij onze salon door te bellen naar 0348-499969. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar om te vertellen welke geur en welk merk het beste bij u past..