Vragen?

03 48 49 99 69

Van het merk PUPA make-up kopen in Woerden

Drogisterij & schoonheidssalon

Teleway behandelingen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Wilt u van het merk PUPA make-up kopen in Woerden? Dit merk staat voor creativiteit en volgt de laatste trends. Omdat de producten kwalitatief goed zijn en aangeboden worden tegen een aantrekkelijke prijs, zijn ze populair bij zowel consumenten als professionals. Bij Drogisterij & Schoonheidssalon van den Broek vindt u fantastische producten van dit merk!

PUPA: make-up voor ieder huidtype bij ons

Lippenstift, oogschaduw en foundation; u vindt verschillende soorten make-up van PUPA of een ander merk in onze winkel. Omdat de producten hoogwaardige ingrediënten bevatten, zijn ze gepigmenteerd en kunt u ze ook nog eens gemakkelijk blenden. Voor iedereen is er voldoende keuze, of u nu een gevoelige of een drogere huid heeft, want de producten zijn:

  • Hypoallergeen
  • Vrij van parabenen
  • Dermatologisch getest
  • Oogheelkundig getest

Naast het merk PUPA vindt u bij ons ook make-up van John van G en natuurlijke huidproducten. Zo kunt u uw huid thuis goed verzorgen. Wilt u eens een uitgebreide make-uplook proberen? Laat u dan eens opmaken door onze visagiste!

schoonheidsproducten

Onze gegevens

Schoonheidssalon van den Broek

ingang Drogisterij van den Broek

Molenvlietbrink 8

3448 HM Woerden

0348-499969

Winkel van den broek buitenaanzicht

Ontdek ons veelzijdige assortiment

Bent u benieuwd naar de make-up van PUPA die wij verkopen in onze drogisterij? Make-up geeft nét dat extra beetje uitstraling aan uw gezicht, maar een gezonde huid is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom verkopen we ook natuurlijke verzorgingsproducten, zoals de gezichtsverzorging van Louis Widmer. Kom snel eens langs bij onze winkel of bel voor meer informatie naar 0348-499969!